Om

HVA ER USIGNERT?

Usignert er et musikknettsted med fokus på indie og alternativ musikk fra hele verden. Usignert skrives av skriveglade og musikkinteresserte mennesker som gjør det 100% frivillig og 100% av ren musikkglede. Usignert er et frivillig tiltak for å gi både ukjente og mer kjente indieband litt ekstra eksponering på nettet.


USIGNERTs VISJON:

Usignert skal løfte fram og rette fokuset på band som både står i bresjen for indiesjangeren, men også de mer ukjente, up-and-comings og usignerte banda som venter på sidelinjen for å bli de nye Band of Horses, Arcade Fire, Teenage Fanclub, Belle & Sebastian, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, MGMT osv…

Usignert ønsker å skape et nettsted hvor de mindre plateselskapene kan få vist fram sine siste stjerneskudd og hvor også usignerte band kan få eksponering på nettet.

Usignerts fokus er på all musikk som blir kalt indie eller alternativ. Usignet skriver altså ikke utelukkende om band og artister som er usignerte, men heller om band som spiller musikk som regnes for å være indie eller alternativ på hvilken som helst måte. Vi ønsker selvfølgelig å gjøre et spatak for norsk indiemusikk spesielt, og derfor ønsker vi spesielt å skape tilknytning til alle landets indieselskaper og artister og at hver 3 artikkel skal omhandle norsk musikk.


LYST TIL Å SKRIVE FOR USIGNERT?

Er du glad i musikk og liker å skrive? Kunne du tenke deg å anmelde de nyeste platene, intervjue de ferskeste nykommerne før de blir store og ellers finne fram ny og usignert musikk som du ønsker å anbefale til folk.

Hvis dette høres interessant ut så skriv litt om deg selv og din interesse for musikk og hva du helst ønsker å skrive om. Gjerne legg ved anmeldelser eller artikler som du har skrevet tidligere, hvis du har gjort noe sånt før.

Alt sammen sender du til usignert@gmail.com så får du høre fra oss snart.

PS: Stillingen er ikke lønnet, men er en god og spennende erfaring å ha med på CVen.

Reklamer